Secrete Culinare

Invata sa prepari Cordon Bleu exact ca la restaurant

Cordon bleu – se prepara foarte rapid, ca si snitelele. O bunatate gustoasa si satioasa. INGREDIENTE: 600 g cotlet de porc, 3 oua, faina, pesmet, sare, piper, felii de sunca si cascaval, ulei pentru prajit.

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon Bleu: Carnea se taie felii. Fiecare felie se acopera cu folie de plastic si se bate, apoi se pune in interior cate o felie de sunca si una de cascaval, dupa care se ruleaza.

Pregatim 3 vase: intr-unul adanc batem ouale si condimentam cu sare si piper, iar in celelalte doua, punem separat faina si pesmetul. Procedam ca la snitele astfel: trecem fiecare rulou de carne prin faina, ou, pesmet si le prajim in ulei incins, la foc mediu, pe ambele parti.

Simplu,nu? Cand sunt gata le scoatem intr-un vas in care am asezat hartie absorbanta pentru a elimina uleiul in exces. Se pot servi alaturi de o garnitura de cartofi ( prajiti,piure etc.) sau de o salata verde cu rosii. Pofta buna!