Secrete Culinare

Pulpe de pui cu cartofi, la cuptor – Rețetă simplă și gustoasă, cum n-am gătit de mult

O cină mai bună n-am gătit de mult – Pulpe de pui cu cartofi, la cuptor – Pentru această rețetă, aveți nevoie ded următoarele ingrediente:

Ingrediente necesare:

pulpe de pui superioare
20 ciuperci
varză de Bruxelles
2 cepe
14 cartofi
sare, piper, cimbru, ulei

Mod de preparare:

1. Cu ajutorul unui cuțit, curățăm cartofii. Jumătate îi tăiem rondele, iar cealaltă jumătate, cubulețe.

2. Într-o tavă de copt tapetată cu ulei, adăugăm cartofii tăiați rondele.

3. Într-un bol separat, adăugăm varza și ciupercile tăiate rondele. Adăugăm cartofii tăiați cubulețe și ceapa semi rondele. Amestecăm totul foarte bine.

4. Adăugăm sare, piper, cimbru, ulei și amestecăm până la omogenizare. Peste stratul de cartofi din tavă, turnăm uniform amestecul obținut.

5. Pulpele de pui le condimenăm după bunul plac, pe urmă le adăugăm peste stratul de legume.

6. Acoperim tava cu o folie de aluminiu. Coacem la temperatura de 200 de grade, timp de 30-40 de minute. După acest interval de timp, scoatem folia de aluminiu și coacem încă 10 minute.

Loading...