Secrete Culinare

Iată cum se prepară rapid aluatul de foietaj – Aveți nevoie de făină, unt, sare, oțet și apă rece

Iată cum se prepară rapid aluatul de foietaj – Pentru această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

Ingrediente necesare:

220 g făină
40 g unt
1/2 linguriță oțet
sare
180 g unt
100 ml apă rece

Mod de preparare:

1. Pentru început, topim 40 de grame de unt pe baie de aburi. Adăugăm 220 g de făină, sarea și oțetul. Amestecăm bine până la omogenizare. Așezăm aluatul format pe masa de lucru.

2. Pe deasupra, adăugăm untul rămas. Formăm un pachețel pe care îl întindem într-o foaie subțire. Pliem aluatul și îl punem la frigider pentru 10 minute. Procedăm la fel de 5 ori.

Magazinul tău online complet. Reduceri uriașe de preț la toate produsele. CLICK AICI sa vezi ofertele lunii aprilie

Loading...