Secrete Culinare

Pâine coaptă cu cașcaval și usturoi pentru o gustare crocantă!

Pâine coaptă cu cașcaval și usturoi. Pâine coaptă cu cașcaval și usturoi pentru o gustare, mic dejun sau aperitiv simplu și delicios. Se prepară rapid, se mănâncă și mai repede!

INGREDIENTE:

-250 gr de cașcaval;

-2-3 căței de usturoi;

-70 gr de unt moale;

-mărar sau altă verdeață – opțional

MOD DE PREPARARE:

1.Tocați mărarul și îl amestecați cu cașcaval dat prin răzătoarea mică.

2.Adăugați usturoi dat prin răzătoare și unt foarte moale. Amestecați ingredientele, până la omogenizare.

3.Asezonați compoziția cu sare, ținând cont de cât de sărat este cașcavalul dumenavoastră.

4.Ungeți feliile de pâine cu amestecul de cașcaval. Din această cantitate de ingrediente noi am obținut 11 tartine.

5.Așezați feliile pe tava tapetată cu hârtie de copt și le dați la cuptorul preîncălzit până la 180°С, până se rumenesc.

Aroma de cașcaval și usturoi este foarte plăcută. Gustul tartinelor amintește de pizza quattro fromaggi. Încercați-le și dumneavoastră!