Secrete Culinare

Cum se prepară cel mai pufos chec – Secretul constă în modul de adăugare al zahărului

Ingrediente:

400 g zahăr
400 g făină
7 linguri ulei
7 linguri apă
7 ouă
1-2 linguri cacao
1 plic praf de copt
1 plic zahăr vanilat

Mod de preparare:

1. Pentru început, separăm gălbenușurile de albușuri. Cu ajutorul unui mixer, batem albușurile spumă. Adăugăm siropul de zahăr, praful de copt, 2-3 linguri de făină și zahărul vanilat. Amestecăm foarte bine până la omogenizare.

2. Adăugăm gălbenușurile, uleiul, făina rămasă și amestecăm până la omogenizare.

3. Turnăm aluatul pe o tavă acoperită cu hârtie de copt.

Coacem la temperatura de 180 de grade, până se rumenește frumos.

Să îl savurați cu drag! Poftă bună!