Secrete Culinare

Trucuri ca să faci curat de Paște în cel mai scurt timp

Doar câteva zile ne mai despart de sfânta Înviere a Domnului și te gândești cu disperare cum reușești să faci curățenie cât mai repede? Nu e cazul să îți faci probleme, pentru că te vom învăța cum să abordezi problema în așa fel încât totul să se întâmple ca la carte.

Împarte curățenia pe zone și etape

Extrem de important pentru a reuși să faci față acestei perioade în care trebuie să le faci pe toate, este de la bun început să îți faci o strategie și să împarți curățenia pe zone și etape. Într-o primă fază, pune la loc toate lucrurile care stau aruncate prin casă.

Iar pentru asta îți trebuie anumite cutii și rafturi. Vei vedea cât de bine îți va prinde să ai o cutie plină cu medicamente, alta cu încărcătoare, cabluri, etc. după ce ai pus fiecare lucru la locul său, vei începe efectiv curățenia.

Nu trebuie decât să te apuci să speli geamuri, să aspiri și să cureți covorul, să speli podeaua, să ștergi praful și bineînțeles să scuturi cuverturile.

Pentru baie și bucătărie, e recomandat să folosești soluții speciale de curățat și astfel nu vei mai pierde timpul să freci toate zonele cu probleme. Un singur lucru mai este de ținut minte: pentru ca locuința ta să arate bine mereu, trebuie să arunci lucrurile care nu îți trebuie.