Secrete Culinare

Să îl faceți la urmatoarea zi aniversară – Tortul Medovik fără coacere, gata în doar 20 de minute

Ingrediente pentru cremă:

100 g unt moale
2 linguri smântână
500 g brânză dulce
150 g zahăr pudră
1 plic zahăr vanilat

Ingrediente pentru glazură:

100 g ciocolată neagră
1 lingură de lapte
100 ml ulei

Mod de preparare:

1. Cu ajutorul unui mixer, batem untul. Adăugăm zahăr pudră, brânza de vaci, zahărul vanilat și smântâna. Amestecăm bine până la omogenizare.

2. Pe o formă de copt acoperită cu hârtie alimentară, așezăm un strat de biscuiți. Pe deasupra, turnăm un strat de cremă. Adăugăm un al 2-lea strat de biscuiți și procedăm la fel până terminăm toate ingredientele.

3. Punem tortul la frigider pentru 2 ore.

4. Pentru glazură, topim ciocolata pe baie de aburi. Adăugăm laptele și amestecăm până când obținem o glazură fină.

5. Scoatem tortul din frigider, îl răsturnăm și îl decorăm cu glazura pregătită anterior.

Poftă bună!