Secrete Culinare

Rețeta soacrei pentru pâine de casă – Cea mai bună pâine de casă, complet naturală

Rețeta soacrei pentru pâine de casă – Cea mai bună pâine de casă, complet naturală – Pentru această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

Ingrediente necesare:

500 ml apă caldă
150 ml lapte
6 linguri ulei
1 linguriță zahăr
1 linguriță sare
3 lingurițe drojdie uscată
1 kg făină

Mod de preparare:

1. Într-un bol, turnăm laptele. Adăugăm drojdia, zahărul și amestecăm până la omogenizare.

2. Într-un bol separat, turnăm făina cernută. Adăugăm amestecul de lapte, uleiul și frământăm până obținem un aluat moale și omogen.

3. Lăsăm aluatul la crescut timp de 60 de minute.

4. După ce a crescut, frămâtăm puțin aluatul, pe urmă îl așezăm într-o tavă de copt. Coacem la temperatura de 180 de grade, până se rumenește frumos.