Dacă te-ai săturat de clasicele paste cu sos, încearcă această bunătate la cuptor – Gata în 20 minute – Pentru această rețetă, ai nevoie de următoarele ingrediente:
Ingrdiente necesare:
800 g paste
600 g salam afumat
4 ardei grași
4 roșii
300 g cașcaval
2 căpățâni de usturoi
maioneză
ketchup
sare
Mod de preparare:
1. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem salamul pai. Roșiile le spălăm și le tăiem iar ardeiul gras, cubulețe.
2. Curățăm și zdrobim usturoiul iar cașcavalu îl dăm prin răzătoare. Într-un bol separat, amestecăm maioneza cu ketchup-ul.
3. Într-un vas, punem apa la fiert. Când a început să clocotească, adăugăm pastele și fierbem câteva minute, pe urmă le scurgem de apă.
4. Într-o formă de copt, adăugăm uniform pastele pregătite anterior. Pe deasupra, adăugăm un strat de salam.
5. Adăugăm un strat de maioneză cu ketchup. Pe deasupra, aranjăm feliile de roșii și ardei gras.
6. La final, adăugăm cașcavalul dat prin răzătoare. Coacem în cuptor la temperatura de 200 de grade, timp de 20 de minute.