Secrete Culinare

Biscuiţi de casă şpriţaţi

Fă-i după rețeta asta simplă din 5 ingrediente ca să-ți iasă la fel ca la mama acasă!

TIMPI DE PREPARARE
Timp de preparare: 15 min
Timp de gatire: 10 min
Gata in: 25 min

INGREDIENTE

260 g făină
250 g unt
2 albuşuri
100 g zahăr pudră
1 praf sare

MOD DE PREPARARE

1. Se freaca untul moale cu zaharul. Albusurile se bat usor cu un praf de sare, fara a le transforma în spuma.

2. Se pun albusurile peste amestecul de unt cu zahar, apoi se adauga faina si se omogenizeaza.

3. Aluatul obtinut se pune într-un pos striat sau într-o punga taiata în colt, la un capat.

4. În tava de copt tapetata cu hârtie speciala se pun cu posul biscuiti drepti sau sub diferite forme. Se coc circa 10 minute, se lasa sa se raceasca în tava si apoi se desprind de hârtie.